dissabte, 28 de gener de 2017

Crònica de la sortida al Liceu: "El superbarber de Sevilla"

L’alumnat de 1r d’ESO va escriure una crònica de la sortida al Gran Teatre del Liceu de Barcelona per veure l’òpera El Superbarber de Sevilla. A continuació, podeu llegir alguns fragments dels escrits de l’Alba Blanch i de l’Anna Palou de 1r A, del Pau Fernàndez de 1r B i de la Laura Alloza de 1r C.

L’obra


L’òpera, estava adaptada per a nens, va ser xula, però se sentia gaire bé. A mi em va agradar perquè l’escenografia estava molt ben pensada: quan els personatges estaven fora de la casa estava plegada i quan estaven a dins de la casa estava desplegada. El vestuari també estava ben pensat, perquè semblaven personatges de l’època en què es representava l’òpera.
L.A.

El Superbarber de Sevilla m’ha agradat bastant. La història, els personatges... m’han agradat molt. Els recitatius estaven molt bé perquè s’entenien. En canvi,  les àries, costaven molt d’entendre.
A.B.

L’audició no ha estat gaire bé. Es sentia, però no s’entenia el que estaven dient. Sort que a classe havíem llegit l’argument de l’obra perquè sinó, al menys jo, no m’hagués assabentat de res. Hi havia moments en què si s’entenia el que estaven dient, això passava quan hi havia molt silenci i els cantants ho feien fort.
P.F.

L’obra en general era entretinguda. A mi, com a mínim m’ho va semblar. L’obra era massa curta i els actors no eren molt bons.
A.P.

L’edifici

L’edifici del Liceu és super bonic, em va encantar.
L.A.

El Liceu és un gran teatre. Sembla un castell, amb unes llums gegants. Les parets eren molt boniques i les catifes, precioses. Tot ell era molt bonic!
A.B.

Quan hem sortit del metro i estàvem a les Rambles, he mirat cap el cantó on estava el Liceu i m’ha agradat molt, perquè no m’esperava un edifici tan gran. Hem hagut d’esperar-nos una estona fins que hem pogut entrar però ha valgut la pena. (...) Quan hem arribat al tercer pis i hem entrat per agafar seient en una de les butaques, m’he adonat que allò era molt gran, es veia molt bé i tenia molts detalls. Com no havia estat mai al Liceu, m’ha agradat molt i ha sigut una bona sortida.
P.F

El Teatre del Liceu és fantàstic, l’he trobat molt elegant, encara que un  pèl mal ubicat.

A.P.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada